Politica de livrare

Livrare Comenzi:

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, si greutatea coletului. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei, cu curierat rapid.
Livrare gratuita (in localitatile cu acoperire a curierului), pentru comenzi de peste 300 RON daca acestea sunt de la acelasi partener. 
Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 300 RON, se percepe o taxa de transport de 25 lei in localitatile cu acoperire a curierului + 5 ron ramburs, daca plata este facuta la curier.
Daca produsele sunt din depozite diferite transportul este egala cu numarul partenerilor x 25 ron + 5 ron ramburs daca se achita la curier. 
In afara razei de acoperire a curierului taxa de transport este calculata ulterior.
Taxa de transport va fi afisata pe factura si inclusa in suma de achitat curierului.
Pentru comenzile expediate prin curier rapid cu livrare in urmatoarele zile lucratoare, inclusiv sambata, dupa primele 3 incercari de livrare, coletul se ridica de la Sediul firmei de curierat.
Comanda poate fi plasata in aceleasi zi, daca produsul comandat este pe stoc si comanda a fost plasata pana la ora 13.00, pe ziua respectiva.
Comenzile primite dupa ora 13:00 vor fi procesate si expediate catre curier, ziua urmatoare.
S.C. BabyJones S.R.L., www.bicicletaonline.ro 
- NU isi asuma raspunderea pentru produsele lovite/zgariate/deteriorate in timpul transportului, nu despagubeste si nu schimba astfel de produse in imprejurarea, in care ele nu au fost semnalate curierului in momentul receptionarii marfii.
- NU isi asuma nici o responsabilitate pentru intarzieri de livrare ale curierului indiferent de motivul acestora, inclusiv urmatoarele: adrese sau date de contact oferite gresit in comanda, curierul nu gaseste pe nimeni la adresa mentionata si nu reuseste sa ia legatura cu destinatarul, greseli de sistem ale curierului, situatii exceptionale precum drumuri inzapezite/inundate/blocate, accidente in care este implicata masina de transport etc.
-NU isi asuma raspunderea pentru posibilele daune suferite de client din cauza depasirii sau modificarii termenului de livrare a produselor, independent de culpa noastra.
Durata de livrare:
Termenul estimat de livrare, este de 1-3 zile lucratoare in afara de promotii (Black Friday) si sarbatori.
Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor:
In perioada sarbatorilor, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucratoare, dar nu mai mult de 15 zile de la data inregistrarii comenzii.
Produsele se livreaza, in limita stocului disponibil.
Transport 
Toate comenzile cu o valoare mai mare de 300 lei beneficiaza de transport GRATUIT daca este din aceeas. Valoarea taxei de transport va fi afisata ulterior introducerii adresei de destinatie. Nu mereu taxele de transport sunt egale la Fan Courier si DPD, de aceea iti recomandam sa alegi curierul care corespunde intereselor tale. Taxa de transport va aparea pe factura impreuna cu restul produselor comandate si nu mai este nevoie sa platesti nimic in plus curierului in afara de valoarea comenzii confirmate. 
Pentru Fan Courier exista optiunea de plata ramburs (la curier) cu o limita maxima de 5.000lei pentru personae juridice si de 10.000lei pentru personae fizice. Plata rambursului se poate face doar cash la curier, nu exista optiune de plata ramburs cu cardul. 
Pentru DPD exista optiunea de plata ramburs cash la curier cu o limita maxima de 5.000lei pentru personae juridice si de 10.000lei pentru persoane fizice. La DPD se poate achita rambursul si cu cardul direct la curier, aceasta optiune elimina si limitele maxime de plata, cu cardul se poate achita integral valoarea comenzii. 
Pentru optimizarea livrarilor si evitarea unor greseli din partea curierului, recomandam sa completezi campul de cod postal la adresa de livrare. 

Cele mai vizitate produse

  • Stikere Reflectorizante M-WAVE REFLICKERS SMILE
  • Lubrifiant Muc-Off All Weather Lube 50ml
  • Spray Muc-Off Silky Suspension Serum 100ml
  • Set 2 prinderi Force pentru pompa plastic
  • Reflectorizanti fata dreptunghiular alb
  • Levier Continental ROAD
  • Leviera anvelopa Force din otel galvanizata
  • Pin de rezerva pentru Presa Lant Force 894131