Politica de retur

Termenii si conditiile returnarii produselor:

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, pe baza completarii formularului de retur, in termen de 14 zile calendaristice (conform art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014) de la denuntarea contractului. In cazul in care clientul a beneficiat de transport gratuit la produsul returnat, se va factura si contravaloarea transportului in valoare de 25 lei cu TVA plus taxa de retur.  Produsele returnate vor fi acceptate si suma acestora va fi returnată numai in cazul in care acestea nu au fost folosite si nu prezinta nici un semn de uzura, zgarietura, nu au fost incercate de a fi montate, in abalajul original.
Pentru returnare se va folosi acelasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.
Rambursarea sumelor pentru returul se va face pe contul clientului in cel putin 3 zile de care SC Baby Jones  SRL de la data intra in posesia produsului returnat, dar nu mai mult de 14 zile calendaristice.

De reținut

În cazurile în care produsele returnate prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).

Pentru alte informații legate de returul produselor aveți posibilitatea transmiterii unei solicitări pe adresa de e-mail contact@bicicletaonline.ro

Cererea de retur se poate realiza prin formularul de retur din contul dvs înregistrat pe site. 

Cele mai vizitate produse

  • Stikere Reflectorizante M-WAVE REFLICKERS SMILE
  • Lubrifiant Muc-Off All Weather Lube 50ml
  • Spray Muc-Off Silky Suspension Serum 100ml
  • Set 2 prinderi Force pentru pompa plastic
  • Reflectorizanti fata dreptunghiular alb
  • Levier Continental ROAD
  • Leviera anvelopa Force din otel galvanizata
  • Pin de rezerva pentru Presa Lant Force 894131